Mag ik effe vangen Tijgernoten jumbo 8 tot 25 milimeter

Tijgernoten voor de karpervisserij

€6,99

Incl. btw

Tijgernoten bereiden

Tijgernoten laat je eerst weken in een pan of emmer water. Zorg dat er voldoende water in de pan of emmer zit want ze nemen behoorlijk wat vocht op tijdens het weken. Laat nu de tijgernoten 48 uur weken. Na het weken moeten de tijgernoten gekookt worden. Vul een pan voor de helft met de geweekte tijgernoten en vul deze daarna ruim aan met water. Nu laten we de tijgernoten 45-60 minuten koken. Tijgernoten hebben van nature een zoete smaak en geur waar de karper maar moeilijk vanaf kan blijven.

Na het koken kun je de tijgernoten het beste nog even laten gisten in een afgesloten pan of emmer. Na 48 uur zal er een zoete slijmlaag op de noten zijn ontstaan. Deze slijmlaag zorgt in het water voor een attractieve wolk van geur- en smaakstoffen

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
(0)